Vištienos pjausniai

Vištienos pjausniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Imbieras, maltas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kalendra, malta
  • Vištienos filė, krūtinėlė, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, malti, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Raudonėliai, malti
Gaminimo instrukcija:

Vištienos krūtinėles pamušamos ir pamarinuojamos marinate, paruoštame iš susmulkinto šesnako, citrinos sulčių, druskos, maltų juodųjų pipirų, raudonėlių bei kalendros.
Bent porą valandų pamarinavus, krūtinėlės voliojamos išplaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuse ir kepamos aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Patiekiama su bulvėmis fri, bulvių koše arba, kas mėgsta, su biriai išvirtais ryžiais (arba grikiais) bei šviežių daržovių salotomis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
lina
2011-12-18 22:42
bandysiu toki pati-kaip tik marinuojasi krutineles-truksts citrios ir imbiero,lekiu papildyti
(anonimas)
2010-05-15 14:13
mmmm kaip skanu
Rita
2010-03-21 19:04
graziai atrodo.
Audinga
2009-12-18 13:57
pirstelius galima apsilaizyti koks skanumelis