Vištienos pjausniai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Imbieras, maltas
- Juodieji pipirai, malti
- Kalendra, malta
- Vištienos filė, krūtinėlė, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, malti, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Raudonėliai, malti
Gaminimo instrukcija:
Vištienos krūtinėles pamušamos ir pamarinuojamos marinate, paruoštame iš susmulkinto šesnako, citrinos sulčių, druskos, maltų juodųjų pipirų, raudonėlių bei kalendros.
Bent porą valandų pamarinavus, krūtinėlės voliojamos išplaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuse ir kepamos aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Patiekiama su bulvėmis fri, bulvių koše arba, kas mėgsta, su biriai išvirtais ryžiais (arba grikiais) bei šviežių daržovių salotomis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-05-15 14:13


2010-03-21 19:04
graziai atrodo.
2009-12-18 13:57
pirstelius galima apsilaizyti koks skanumelis



2011-12-18 22:42