Vištienos paštetas su brendžiu

Vištienos paštetas su brendžiu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištų kepenėlės, 300 gramų
  • Grietinėlė, 38%, 60 mililitrų
  • Brendis, 60 mililitrų
  • Druska
  • Sviestas, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:

Česnakus ir svogūnus smulkiai supjaustyti, įdėti į keptuvę 20 g sviesto ir kepti apie 3 minutes. Po to sudėti vištienos kepenėles ir pakepinti jas 7-9 min. ant vidutinės ugnies. Pridėti šviežių čiobrelių, supilti brendį ir kepti dar keletą minučių nuolat pamaišant.
Sudėti pakeptus svogūnus su česnakais, kepenėles, šaltą sviestą, grietinėlę ir druską su pipirais į blenderį ir išmaišyti iki vientisos masės.
Paruoštą masę sudėti į formeles (galima užpilti tirpintu sviestu). Uždenkti vištienos paštetą lipnia plėvele ir padėti į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Patiekti vištienos paštetą su brendžiu ir juoda duona. Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tomas
2015-01-18 17:42
Ingridientuose nepaminėtas česnakas
Dovile
2012-07-04 23:03
Super, kiek dariau tai labai skaniai isejo ir visi gyre (tik as ne vistienos kepeneles naudojau, o zverienos).
aurutia
2011-08-20 23:16
o cia jau rimciau, reiktu pameginti
(anonimas)
2011-07-14 11:15
liu
2011-01-28 12:05
super! bandysiu.