Vištienos paštetas su brendžiu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištų kepenėlės, 300 gramų
- Grietinėlė, 38%, 60 mililitrų
- Brendis, 60 mililitrų
- Druska
- Sviestas, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
Česnakus ir svogūnus smulkiai supjaustyti, įdėti į keptuvę 20 g sviesto ir kepti apie 3 minutes. Po to sudėti vištienos kepenėles ir pakepinti jas 7-9 min. ant vidutinės ugnies. Pridėti šviežių čiobrelių, supilti brendį ir kepti dar keletą minučių nuolat pamaišant.
Sudėti pakeptus svogūnus su česnakais, kepenėles, šaltą sviestą, grietinėlę ir druską su pipirais į blenderį ir išmaišyti iki vientisos masės.
Paruoštą masę sudėti į formeles (galima užpilti tirpintu sviestu). Uždenkti vištienos paštetą lipnia plėvele ir padėti į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Patiekti vištienos paštetą su brendžiu ir juoda duona. Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-04 23:03
Super, kiek dariau tai labai skaniai isejo ir visi gyre
(tik as ne vistienos kepeneles naudojau, o zverienos).

2011-08-20 23:16
o cia jau rimciau, reiktu pameginti 

2011-07-14 11:15


2011-01-28 12:05
super! bandysiu. 

2015-01-18 17:42