Vištienos paelija


- Citrinos, žalios, 1 vienetas
- Česnakai, 2
- Paprika, saldžioji, geltona, 1 vienetas
- Paprika, saldžioji, raudona, 1 vienetas
- Pomidorai, konservuoti, 250 gramų
- Ryžiai, ilgagrūdžiai, 200 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Sultinys, KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys, 2 vienetai
- Šafranas, 5 gramai
- Šparaginės pupelės, 80 gramų
- Vištienos kulšelės, 4 vienetai
Mėsą marinuokite kaip jums labiausiai patinka.
Susmulkinkite svogūnus ir česnaką. Paprikas supjaustykite juostelėmis. Pomidorus lengvai praskirkite ir nukoškite.
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite kulšeles. Išimkite mėsą. Tuomet į keptuvę sumeskite svogūnus ir česnakus. Pakepinkite likusiame aliejuje apie 2 minutes. Išimkite.
Suberkite į keptuvę ryžius ir pakepinkite 2-3 minutes. Supilkite vandenį (jis turi apsemti ryžius per 1.5 cm). Suberkite Knorr vištienos sultinį ir šafraną. Viską gerai išmaišykite.
Sudėkite mėsą ir daržoves. Uždenkite keptuvę ir įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę, kepkite 20 minučių.
Paruoštą patiekalą apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis ir papuoškite žaliųjų citrinų griežinėliais.
2016-04-05 22:39
2013-03-10 22:35
2013-03-10 22:34
2013-02-06 12:10

2022-02-16 10:41