Vištienos maltinukai su parmezano sūriu ir Dižono garstyčiomis

Vištienos maltinukai su parmezano sūriu ir Dižono garstyčiomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai, malti
  • Garstyčios, Dižono, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, malti, 5 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo, 1 arbatinis šaukštelis
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 25 gramai
  • Druska, košerinė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, (kepimui)
  • Vištienos faršas, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sumaišyti vištienos faršą su susmulkintu svogūnu, česnaku, vandeniu, džiūvėsėliais, garstyčiomis, parmezano sūriu, kiaušiniu, druska bei pipirais.
Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuoti 20-30 mažų kamuoliukų.
Įkaitinti keptuvėje sviestą ir apie 10 min. apkepti kiekvieną kamuoliuką.
Patiekti su mėgstamu padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Jūratė
» Rašyti komentarą