Vištienos maltinukai su parmezano sūriu ir Dižono garstyčiomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai, malti
- Garstyčios, Dižono, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, malti, 5 arbatiniai šaukšteliai
- Vanduo, 1 arbatinis šaukštelis
- Parmezano sūris, tarkuotas, 25 gramai
- Druska, košerinė, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, (kepimui)
- Vištienos faršas, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sumaišyti vištienos faršą su susmulkintu svogūnu, česnaku, vandeniu, džiūvėsėliais, garstyčiomis, parmezano sūriu, kiaušiniu, druska bei pipirais.
Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuoti 20-30 mažų kamuoliukų.
Įkaitinti keptuvėje sviestą ir apie 10 min. apkepti kiekvieną kamuoliuką.
Patiekti su mėgstamu padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą