Vištienos maltinukai

Vištienos maltinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, be kaulų, 800 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Batonas, riekės, 3 vienetai
  • Pienas, 3 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:

Mėsa sumalama, pridedama piene mirkyto batono, kiaušinių tryniai, druskos, atskiedžiama pienu ir sukrečiami išplakti baltymai. Tešla šaukštu dedama į keptuvę ir gerai iš abiejų pusių apkepama svieste. Maltinukai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų tinka bruknių uogienė.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
mika
2009-11-04 13:44
pabandziau labai neskanu