Vištienos maltinukai

Vištienos maltinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Vištiena, ketvirčiai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Manų kruopos, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Peletrūnas
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:

Vištienos ketvirčių mėsą atskiriame nuo kaulo ir odos. Atskirtą mėsą sumalame ir darome faršą: įmušame kiaušinį, pagardiname prieskoniais: druska, pipirais, SANTA MARIA peletrūnais ir krapais. Įdedame manų kruopų. Viską gerai išmaišome. Suformuojame maltinukus ir kepame keptuvėje.
Pateikiame su pasirinktu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Tatjana
» Rašyti komentarą