Vištienos kukuliai su garstyčių padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Čiobreliai, švieži, smulkinti, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Batonas, šviežia, trupiniai, 60 gramų
- Parmezano sūris, takuotas burokine tarka, 60 gramų
- Druska
- Vištienos faršas, 500
Gaminimo instrukcija:
Padažui:
200 ml grietinėlės
2 šaukštai sviesto ar aliejaus
0,5 - 1 šaukštas Dižono garstyčių (pagal skonį)
1 didelis svogūnas
1 šaukštas miltų
pipirų
druskos
Kukuliams skirtus produktus gerai išmaišyti, formuoti graikinio riešuto dydžio kukuliukus ir dėti kepti į orkaitę apie 12 - 15 min. Svogūną smulkiai supjaustyti, apkepti svieste, kai suminkštėja, pabarstyti miltais, pamaišyti kelias sekundes, sudėti garstyčias ir maišant po truputį pilti grietinėlę. Įberti pipirų, druskos, sudėti kukulius. Užvirus pavirti 2-3 minutes, kol padažas sutirštės arba ilgiau.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-04-25 09:54
Super riebu, man netinka
2009-04-23 13:24
Komentarai super 

2009-04-22 17:16
aciu, miela Rita 

2009-04-22 15:38
miela Sandra
, visai nieko patiekaliukas




2009-07-27 09:41