Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu

Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, (padažui), 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, smulkiai kapoti, 1 sauja
  • Svogūnai, žieminiai, supjaustyti, 5 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Rapsų aliejus, kepimui, 200 gramų
  • Džiūvėsėliai, 100 gramų
  • Vanduo, (padažui), 200 mililitrų
  • Druska, (padažui)
  • Razinos, (padažui), 200 gramų
  • Vištienos faršas, 300 gramų
  • Vyno actas, (padažui), 2 valgomieji šaukštai
  • Akmens druska, malūnėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
  • Malta aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
  • Malta aitrioji paprika
  • Valgomieji svogūnėliai, smulkiai supjaustytas, (padažui), 1 vienetas
  • Malta rūkyta paprika
  • Sezamo sėklos, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite maltą vištieną su svogūnais, česnakais, aitriąja paprika bei druska ir suformuokite kukuliukus. Sumaišykite sezamo sėklas ir džiūvėsėlius. Pavoliokite kukuliukus kiaušinio plakinyje ir sezamo sėklų bei džiūvėsėlių mišinyje. Įkaitinkite aliejų ir apie 2–3 minutes kepkite kukuliukus, kol jie gražiai paruduos. Tada sudėkite kukuliukus ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų aliejaus perteklius.

Mirkomasis padažas:

įkaitinkite vandenį su razinomis iki užvirimo. Sumažinkite ugnį ir kaitinkite apie 2–3 minutes, kol razinos suminkštės. Sudėkite kitus produktus, išskyrus valgomąjį svogūnėlį, ir juos gerai sumaišykite. Puodą nukaiskite ir įdėkite svogūnų. Pagardinkite druska ir išmaišykite, kad konsistencija būtų
vientisa. Šiek tiek palaukite.

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą