Vištienos kukuliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės, 1 sauja
- Vištienos filė, 0.5 kilogramo
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Batonas, riekelės, 3 vienetai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Grietinėlė, 0.5 stiklinės
- Druska
- Sviestas, 40 gramų
- Prieskoniai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Mėsą sumalame kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas, pasūdoma.
Viską gerai išmaišome. Jei masė tiršta, atskiedžiama grietinėle.
Daromi vidutinio dydžio kukuliai, kurie verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais, trintomis morkomis.
Kai baigia virti kukuliai, įpilame grietinėlės.
Išvirusius ir į lėkštę sudėtus kukulius užpilame likusiu kukulių sultiniu. Papuošiame petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-28 13:29