Vištienos krūtinėlės lombardiškai

Vištienos krūtinėlės lombardiškai
Galutinis variantas! :)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, krūtinėlė, 4
  • Miltai, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, 6 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, 6
  • Sultinys, vištoenos, 0.3 stiklinės
  • Sūris, parmezanas, tarkuotas, 0.3 stiklinės
  • Sūris, mocarela, smulkintas, 0.3
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinti orkaitę iki 220°C temp.

  2. Vištienos krūtinėles pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Pavyniokite miltuose.

  3. Ištirpinkite 4 šauktus sviesto, keptuvėje.Kai ištirps sudėkite vištienos krūtinėles ir apkepkite (maždaug 5 min.).

  4. Perdėkite į kepimo arba troškinimo indą.

  5. Įdėti vieną šauktą sviesto į keptuvę ir suversti pievagrybius. Pakepinti 5-7 min., kol grybai taps auksinės-rudos spalvos. Grybus sudėti ant višienos kepimo inde.

  6. Į keptuvę supilti "Marsala" vyną ir sultinį. Užvirinti, tada sumažinkite ugnį ir virkite apie 10 min., retkarčiais pamaišydami.

  7. Supilkite pipurus, druską ir sviestą (turėtų būti likęs 1 šaukštas). Kaitinkite kol sviestas ištirps.

  8. Vyno mišinį supilkite ant vištienos kepimo inde (skardoje).

  9. Abu sūrius sumaišyti ir tolygiai apibarstyti višieną.

  10. Kepkite 220°C tempiratūroje 20 min., kol paruduos vištiena.

  11. Po penkių minučių galite patiekti.Skanaus! :)

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Urtė
» Rašyti komentarą