Vištienos krūtinėlės lombardiškai


- Vištiena, krūtinėlė, 4
- Miltai, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 6 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, 6
- Sultinys, vištoenos, 0.3 stiklinės
- Sūris, parmezanas, tarkuotas, 0.3 stiklinės
- Sūris, mocarela, smulkintas, 0.3
Įkaitinti orkaitę iki 220°C temp.
Vištienos krūtinėles pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Pavyniokite miltuose.
Ištirpinkite 4 šauktus sviesto, keptuvėje.Kai ištirps sudėkite vištienos krūtinėles ir apkepkite (maždaug 5 min.).
Perdėkite į kepimo arba troškinimo indą.
Įdėti vieną šauktą sviesto į keptuvę ir suversti pievagrybius. Pakepinti 5-7 min., kol grybai taps auksinės-rudos spalvos. Grybus sudėti ant višienos kepimo inde.
Į keptuvę supilti "Marsala" vyną ir sultinį. Užvirinti, tada sumažinkite ugnį ir virkite apie 10 min., retkarčiais pamaišydami.
Supilkite pipurus, druską ir sviestą (turėtų būti likęs 1 šaukštas). Kaitinkite kol sviestas ištirps.
Vyno mišinį supilkite ant vištienos kepimo inde (skardoje).
Abu sūrius sumaišyti ir tolygiai apibarstyti višieną.
Kepkite 220°C tempiratūroje 20 min., kol paruduos vištiena.
Po penkių minučių galite patiekti.Skanaus! :)