Vištienos krūtinėlė troškinta granatų sultyse

Vištienos krūtinėlė troškinta granatų sultyse
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, rudasis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai, 1
  • Graikiniai riešutai, 50 mililitrų
  • Granatai, sultys, 75 mililitrai
  • Juodieji pipirai, šviežiai malti
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, smulkintas, 1 vienetas
  • Vištienos filė, krūtinėlės, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 50 mililitrų
  • Druska
  • Sviestas, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Pomidorų pasta, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Į keptuvę įpilkite aliejų, sudėkite riešutus, česnaką ir 5-10 minučių pakepinkite. Atidėkite.

Į tą pačia keptuvę įdėkite sviestą, ištirpinkite, supilkite svogūnus, pakepkite kol taps skaidrūs, įdėkite pomidorų pastą ir maišant kepkite dar 2 minutes. Į svogūnus sudėkite keptus riešutus ir pamaišydami kepkite ant mažos ugnies 5 minutes. Saugokite, kad riešutai nepradėtų degti. Masę išimkite iš keptuvės atidėkite į šalį.

Juostelėmis pjaustytą vištienos krūtinėlę sudėkite į keptuvę, kurioje kepė svogūnai su riešutais ir trumpai apkepkite, pasūdykite ir papipirinkite. Supilkite svogūnų ir riešutų masę. Citrinos, granatų sultis, vandenį ir cukrų sumaišykite ir taip pat užpilkite ant krūtinėlės. Troškinkite uždengus 20 minučių. Baigiant troškintis, suberkite petražoles. Patiekite su orkaitėje keptomis daržovėmis ir ryžiais.

Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą