Vištienos krūtinėlė su sūrio įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai, smulkinti
- Morkos, 1 vienetas
- Paprika, milteliai
- Pomidorai, konservuoti savo sultyse
- Vištiena, krūtinėlės, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus
- Džiūvėsėliai, 0.75 stiklinės
- Druska
- Sviestas, 20 gramų
- Prieskoniai, vištienai
- Cukinijos, žalioji, maža, 1 vienetas
- Sūris, „President“, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Išverdame pasūdytame vandenyje bulves, nusunkiame ir apibarstome smulkintais šaldytais arba šviežiais krapais.
Sūrį padaliname į tris lygias dalis.
Krūtinėles įpjauname, į vidų įdedame po gabaliuką sūrio ir užsmeigiame dantų krapštuku, kad kepant sūris neišbėgtų.
Krūtinėles apšlakstome aliejumi, apvoliojame džiūvėsėliuose ir sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą.
Kepame apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Morkas nuskutame ir jas bei cukinijas su skustuku supjaustome plonomis riekelėmis.
Daržoves apkepiname apie 2-3 min. keptuvėje su sviestu ir pagardiname druska.
Iškeptas krūtinėles patiekiame su pakepintomis daržovėmis, virtomis bulvėmis bei konservuotais pomidorais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą