Vištienos krūtinėlė su riešutų padažu

Vištienos krūtinėlė su riešutų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 350 gramų
  • Lazdyno riešutai, 100 gramų
  • Saulėje džiovinti pomidorai, smulkinti, 100 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 100 mililitrų
  • Sviestas, 20 gramų
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, smulkinti, 3 skiltelės
  • Provanso žolelės, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Aliejų sumaišyti su sojos padažu. Vištieną nuplauti, nusausinti, įtrinti aliejaus ir sojų padažo mišiniu, pabarstyti žolelėmis. Palikti šaldytuve pasimarinuoti bent valandai, geriausia per naktį.

  2. Mėsą suvynioti į foliją ir kepti 180 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15 - 20 min.

  3. Riešutus susmulkinti, sumaišyti su smulkintais džiovintais pomidorais, smulkintu česnaku, aliejumi ir išlydytu sviestu. Tuomet viską gerai susmulkinti smulkintuvu.

  4. Vištieną patiekti su padažu ir ryžiais, galima apibarstyti sezamo sėklomis.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą