Vištienos krūtinėlė su baltuoju padažu

Vištienos krūtinėlė su baltuoju padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Porai, 4 vienetai
  • Vištiena, krūtinėlės, be kaulų ir be odos, 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Baltas vynas, sausas, 0.5 stiklinės
  • Grietinėlė, 1 stiklinė
  • Druska
  • Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Sudėkite sviestą bei alyvuogių aliejų į didelę keptuvę ir įkaitinkite virš vidutinės ugnies.
Pabarstykite vištienos krūtinėles druska bei juodaisiais pipirais ir apkepkite keptuvėje maždaug 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Apkeptas krūtinėles išimkite iš keptuvės ir įvyniokite į foliją.
Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepinkite keletą min. susmulkintus porų stiebus, sudėkite susmulkintą česnaką, pakepinkite 1 min., supilkite vyną, patroškinkite 3-4 min. ir galiausiai supilkite grietinėlę bei paskaninkite padažą prieskoniais.
Tuomet į keptuvę su padažu sudėkite išvyniotas vištų krūtinėles ir sumažinus ugnį troškinkite, kol vištiena pilnai išsitroškina.
Paruoštas krūtinėles supjaustyti riekelėmis, apibarstyti smulkintomis petražolėmis ir patiekti su virtais ryžiais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jhg
2013-04-26 11:18
braskyte
2012-02-20 14:10
mmmmm atrodo labai skaniai eisiu tuoj kepti ir pasakysiu kaip gavaso
laima
2011-11-18 16:40
man irgi kilo tas pats klausimas: kam gi jas i folija vyniot?