Vištienos kotletukai su jogurtiniu padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, 1 vienetas
- Česnakai, 2
- Kmynai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Krapai
- Vištienos filė, 400 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Batonas, 50 gramų
- Jogurtas, 250 gramų
- Grietinėlė, 10%, 150 mililitrų
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Agurką nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka.
Krapus susmulkinti.
Su šakute suplakti jogurtą, sudėti agurkus su krapais, smulkintą česnaką, pasūdyti.
Vištieną sumalti.
Batono minkštimą užpilti grietinėle, palaikyti 10 min, nuspausti ir sudėti į faršą. Dar į faršą įmušti kiaušinio trynį, sudėti druską, kmynus ir išmaišyti. Įpilti truputį vandens, išmaišyti. Galima įdėti smulkintų žalumynų.
Suformuoti kotletukus ir apkepti juos įkaitintame aliejuje.
Tada sudėti kotletus į išteptą aliejumi kepimo indą ir pašauti į 200 laipsnių orkaitę 10 min.
Kotletukus patiekti su virtomis ar ketomis bulvėmis ir jogurtiniu-agurkiniu padažu.
» Rašyti komentarą