Vištienos kotletai su džiūvėsėlių plutele

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Vištienos filė, 600 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Saulėgrąžų aliejus, (kepimui)
- Džiūvėsėliai, malti, 0.75 stiklinės
- Vanduo, 0.3 stiklinės
- Grietinėlė, 0.5 stiklinės
- Druska
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, vištienai
- Žemės riešutų aliejus, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė sumalkite ir sumaišykite su 1 kiaušiniu, krakmolu, druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
Iš gautos masės suformuokite kotletukus.
Juos apvoliokite plaktuose 2 kiaušiniuose ir džiūvėsėliuose.
Kotletukus apkepkite įkaitintame aliejuje.
Ištirpinkite puode sviestą, supilkite aliejų, grietinėlę, vandenį ir į šį padažą sudėkite kotletukus.
Troškinkite apie 10-15 min.
Patiekite šiltus su bulvėmis ir mėgstamomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą