Vištienos kepsnys su Metaxa konjaku

Vištienos kepsnys su Metaxa konjaku
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas
  • Cukrus, rudasis, 1 valgomasis šaukštas
  • Čiobreliai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Muskatas
  • Pomidorai, savo sultyse, 500 mililitrų
  • Vištienos filė, 2 vienetai
  • Grietinėlė, 30%, 200 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus
  • Konjakas, metaxa, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Mėsą padaužyti, ištrinti druska ir pipirais.
Pakepti aliejuje.
Supilti į kitą keptuvę grietinėlę, užvirinti.
Pomidorus savo sultyse be odelių suplakti su mikseriu iki vientisos masės ir supilti į grietinėlę. Šiek tiek pavirti maišant.
Tada sudėti visas prieskonines žoleles, muskatą, cukrų, išmaišyti. Pavirti 5 min.
Sudėti į padažą vištienos kepsnius, uždengti, patroškinti 10 min.
Supilti konjaką ir dar 3 min. patroškinti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Brigita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jolita
2011-03-14 18:58
ranka nepakils pilt metaxa i keptuve
alma
2011-03-14 18:36
nu jo jau su metaxa tai labai brangu.Gal metxa isgert o uzkast su tuo kepsniu...