Vištienos kepsnys su Metaxa konjaku

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas
- Cukrus, rudasis, 1 valgomasis šaukštas
- Čiobreliai
- Juodieji pipirai, malti
- Muskatas
- Pomidorai, savo sultyse, 500 mililitrų
- Vištienos filė, 2 vienetai
- Grietinėlė, 30%, 200 mililitrų
- Druska
- Aliejus
- Konjakas, metaxa, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Mėsą padaužyti, ištrinti druska ir pipirais.
Pakepti aliejuje.
Supilti į kitą keptuvę grietinėlę, užvirinti.
Pomidorus savo sultyse be odelių suplakti su mikseriu iki vientisos masės ir supilti į grietinėlę. Šiek tiek pavirti maišant.
Tada sudėti visas prieskonines žoleles, muskatą, cukrų, išmaišyti. Pavirti 5 min.
Sudėti į padažą vištienos kepsnius, uždengti, patroškinti 10 min.
Supilti konjaką ir dar 3 min. patroškinti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-14 18:36
nu jo jau su metaxa tai labai brangu.Gal metxa isgert o uzkast su tuo kepsniu...







2011-03-14 18:58