Vištienos kepsneliai su tarkuotomis morkomis

Vištienos kepsneliai su tarkuotomis morkomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Krakmolas, 4 valgomieji šaukštai
  • Morkos, tarkuotos, 2 vienetai
  • Vištienos filė, 0.5 kilogramo
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepti
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Vištienos file supjaustyti mažais kubeliais, gardinti mėgstamais prieskoniai: pipirais, paprika, kariu ar vištienos prieskoniais, pasūdyti, jei reikia, išspausti kelias skitleles česnako. Į pagardintą file berti rupiai tarkuotos morkos, įmušti kiaušinius, berti krakmolo, įdėti majonezo ir gerai išmaišyti. Palikti palaikyti šaldytuve apie valandą. Kepti įkaitintuose riebaluose kaip blynus. Jei kepsniukai irsta – įmušti dar kiaušinių ar įberti krakmolo. Skanūs ir karšti ir šalti. Skanaus!

Patarimas. Vištienos file galima keisti kiauliena ar žuvimi.

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Taura
2019-04-05 16:03
Kepsneliai tikrai labai skanus ir ne karta isbandyti . Taciau man uztenka vieno kiausinio ir pora saukstu krakmolo ir viskas puikiai gaunasi . Beje sendien isbandziau deti vietoj majonezo pora saukstu grietines ir taip pat gavosi labai super .
Laura
2018-02-06 15:26
O morkos speja iskepti ?