Vištienos kepsneliai su pievagrybių padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištiena, krūtinėlės, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai
- Pievagrybiai, 30 gramų
- Grietinėlė, 18 % riebumo, 2 stiklinės
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Sultinys, 1.5 stiklinės
- Prieskoniai, vištienai
Gaminimo instrukcija:
Perpjauname vištienos krūtinėles per pusę išilgai, tada supjaustome vidutinio dydžio kepsneliais, pabarstome druska, pipirais bei vištienos prieskoniais ir apkepame keptuvėje su aliejumi arba grilyje ant karštų žarijų.
Grybus ir svogūną supjaustome kubeliais ir pakepiname atskiroje didelėje keptuvėje iki auksinės spalvos.
Nupilame nuo grybų susikaupusį skystį, supilame sultinį, grietinėlę, paskaniname druska bei pipirais, suberiame miltus ir maišant pakaitiname, kol padažas sutirštėja.
Apkeptus vištienos kepsnelius sudedame į paruoštą padažą ir patroškiname apie 10 min.
Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-10-22 14:53
Išbandžiau, patiekiau su virtom bulvėm ir žirnelių/svogūnų/majonezo mišraine. Skaniai pavalgėm. Gaminsim ir ateityje. P.S. normų beveik nesilaikiau, nes kepsnelių daugiau dariau. Viską panašiai pagal receptą 

2017-10-22 14:53