Vištienos kepsneliai su pievagrybių padažu

Vištienos kepsneliai su pievagrybių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištiena, krūtinėlės, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai
  • Pievagrybiai, 30 gramų
  • Grietinėlė, 18 % riebumo, 2 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Sultinys, 1.5 stiklinės
  • Prieskoniai, vištienai
Gaminimo instrukcija:

Perpjauname vištienos krūtinėles per pusę išilgai, tada supjaustome vidutinio dydžio kepsneliais, pabarstome druska, pipirais bei vištienos prieskoniais ir apkepame keptuvėje su aliejumi arba grilyje ant karštų žarijų.
Grybus ir svogūną supjaustome kubeliais ir pakepiname atskiroje didelėje keptuvėje iki auksinės spalvos.
Nupilame nuo grybų susikaupusį skystį, supilame sultinį, grietinėlę, paskaniname druska bei pipirais, suberiame miltus ir maišant pakaitiname, kol padažas sutirštėja.
Apkeptus vištienos kepsnelius sudedame į paruoštą padažą ir patroškiname apie 10 min.
Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Raminta
2017-10-22 14:53
Išbandžiau, patiekiau su virtom bulvėm ir žirnelių/svogūnų/majonezo mišraine. Skaniai pavalgėm. Gaminsim ir ateityje. P.S. normų beveik nesilaikiau, nes kepsnelių daugiau dariau. Viską panašiai pagal receptą
Raminta
2017-10-22 14:53
Išbandžiau, patiekiau su virtom bulvėm ir žirnelių/svogūnų/majonezo mišraine. Skaniai pavalgėm. Gaminsim ir ateityje. P.S. normų beveik nesilaikiau, nes kepsnelių daugiau dariau. Viską panašiai pagal receptą