Vištienos kepsneliai paniruoti sūrio čipsuose

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 3 vienetai
- Kiaušiniai, baltymai, 3 vienetai
- Parmezano sūris, sutarkuotas, 1 stiklinė
- Aliejus
- Prieskoniai, vištienai
Gaminimo instrukcija:
Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių temperatūros.
Čipsus susmulkinti (turi gautis apie 3 stiklinės čipsų trupinių) ir sumaišyti su tarkuotu sūriu ir truputėliu pipirų.
Vištieną supjaustyti gabaliukais, nusausinti popieriniu rankšluosčiu ir ištrinti prieskoniais.
Kiaušinio baltymus suplakti.
Vištienos gabaliukus iš pradžių merkti į baltymus, po to į sūrio-čipsų mišinį ir sudėti į riebalais išteptą kepimo indą. Mėsos gabaliukus apšlakstyti aliejumi.
Kepti 30 min.
Valgyti su mėgstamu padažu. Tinka kaip užkanda prie alaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-06 01:08
san diego išgelbejo tai TRAŠKUČIAI
2014-08-06 01:05
taigi kas tie cipsai, kitaip maisom suri su suriu 

2014-08-06 01:04
Čipsus susmulkinti (turi gautis apie 3 stiklinės čipsų trupinių) ir sumaišyti su tarkuotu sūriu ir truputėliu pipirų.
2014-08-02 14:21
Kas nesuprato cipsai yra tarkuotas sūris

2015-07-31 12:33