Vištienos kepsneliai paniruoti sūrio čipsuose

Vištienos kepsneliai paniruoti sūrio čipsuose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, baltymai, 3 vienetai
  • Parmezano sūris, sutarkuotas, 1 stiklinė
  • Aliejus
  • Prieskoniai, vištienai
Gaminimo instrukcija:

Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių temperatūros.
Čipsus susmulkinti (turi gautis apie 3 stiklinės čipsų trupinių) ir sumaišyti su tarkuotu sūriu ir truputėliu pipirų.
Vištieną supjaustyti gabaliukais, nusausinti popieriniu rankšluosčiu ir ištrinti prieskoniais.
Kiaušinio baltymus suplakti.
Vištienos gabaliukus iš pradžių merkti į baltymus, po to į sūrio-čipsų mišinį ir sudėti į riebalais išteptą kepimo indą. Mėsos gabaliukus apšlakstyti aliejumi.
Kepti 30 min.
Valgyti su mėgstamu padažu. Tinka kaip užkanda prie alaus.

Receptą atsiuntė: Remigijus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
bri
2015-07-31 12:33
cipsai-traskuciai
Regina
2014-08-06 01:08
san diego išgelbejo tai TRAŠKUČIAI
Regina
2014-08-06 01:05
taigi kas tie cipsai, kitaip maisom suri su suriu
regina
2014-08-06 01:04
Čipsus susmulkinti (turi gautis apie 3 stiklinės čipsų trupinių) ir sumaišyti su tarkuotu sūriu ir truputėliu pipirų.
Šarūnas
2014-08-02 14:21
Kas nesuprato cipsai yra tarkuotas sūris