Vištienos kepsneliai


- Bazilikas
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Vištienos filė, krūtinėlė, 600 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Džiūvėsėliai, malti, 1 stiklinė
- Majonezas, 1 stiklinė
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, vištienos
- Kečupas
Patiekalas:
Supjaustome vištienos krūtinėlę juostelėmis (vidutinio dydžio) ir jei per storai gaunasi truputėlį galite tas juosteles pamušti. Juosteles apvoliojame vištienos prieskoniuose (nepadauginti, nes šis patiekalas bus su padažu). Tada paimame kiaušinius ir suplakame juos. Į lėkštutę suberiame džiūvėsėlius. Paimame juosteles, pamirkome kiaušiniuose ir pavoliojame džiūvėsėliuose, dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame kol gražiai apskrus džiūvėsėliai.
Padažas:
Paimkite nedidelį dubenėlį. Į dubenėlį įdėkite majonezo, kečupo, grietinės. Supjaustykite česnaką kuo smulkiau (kad gerai pasiskirstytų padaže), suberkite į dubenėlį. Įberkite truputėlį bazilikų ir pagal skonį pipirų. Jei dar ko nors trūksta galite įdėti ir vištienos prieskonių truputį. Viską gerai išmaišykite.
2015-09-08 12:46
2015-06-24 19:21
2015-06-21 08:05
2015-06-19 03:10
2015-12-10 01:14