Vištienos kepsneliai

Vištienos kepsneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai
  • Vištienos filė, krūtinėlė, 600 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Džiūvėsėliai, malti, 1 stiklinė
  • Majonezas, 1 stiklinė
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, vištienos
  • Kečupas
Gaminimo instrukcija:

Patiekalas:
Supjaustome vištienos krūtinėlę juostelėmis (vidutinio dydžio) ir jei per storai gaunasi truputėlį galite tas juosteles pamušti. Juosteles apvoliojame vištienos prieskoniuose (nepadauginti, nes šis patiekalas bus su padažu). Tada paimame kiaušinius ir suplakame juos. Į lėkštutę suberiame džiūvėsėlius. Paimame juosteles, pamirkome kiaušiniuose ir pavoliojame džiūvėsėliuose, dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame kol gražiai apskrus džiūvėsėliai.

Padažas:
Paimkite nedidelį dubenėlį. Į dubenėlį įdėkite majonezo, kečupo, grietinės. Supjaustykite česnaką kuo smulkiau (kad gerai pasiskirstytų padaže), suberkite į dubenėlį. Įberkite truputėlį bazilikų ir pagal skonį pipirų. Jei dar ko nors trūksta galite įdėti ir vištienos prieskonių truputį. Viską gerai išmaišykite.

Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
slavikas
2015-12-10 01:14
Pabandysiu .
smalsi
2015-09-08 12:46
i si padaza dar labai tinka smulkiai itarkuotas sviezias agurkas,tikrai labai skanu....
irena
2015-06-24 19:21
ir as tokius kepu labai skanu,tik kitaip volioju ,pirma i miltus paskui i kiausini,gaunasi su tokia plutele,ir grazu ir skanu.




asta
2015-06-21 08:05
Ir aš tokius kepu... pats paprasčiausias ir greičiausias gaminimas. O skonis puikus...
egle
2015-06-19 03:10
Nuostabaus skonio