Vištienos kepenėlės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Vištų kepenėlės, 600 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, 5 vienetai
- Druska
- Sviestas, kepimui
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kepenėles pabarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje su sviestu.
Apkepus kepenėlėms į tą pačią keptuvę sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, pievagrybius, sojos padažą ir pakepiname keletą minučių.
Galiausiai sudedame grietinę ir šiek tiek pakaitiname.
Valgome su virtais ryžiais arba makaronais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-02-24 01:37
Aciu seimininkei! Aciu Ritai uz papildoma info! Gaminau pagal abu receptus. Labai skanu!!!
2011-11-10 17:00
Aš vištienos kepenėles apkepusi dar patroškinu puode. Ant puodo dugno pritarkuoju morkų (jos suteikia švelnumą kepenėlėms) ir pripjaustau svogūnų. Ir jau tada verčiu apkeptas kepenėles ant daržovių. Patroškinusi apie 20min, užpilu grietinėlės ir dar truputį pakaitinu. Labai skanus padažas gaunasi. Valgom su bulvių koše. Siūlau pabandyti!!!
2011-11-08 09:58
o priestai kepeneliu apvirti nereikia?
2011-08-20 23:12
reiks pameginti nors labai jau lengva 

2017-06-08 15:04