Vištienos kepenėlės

Vištienos kepenėlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Vištų kepenėlės, 600 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, 5 vienetai
  • Druska
  • Sviestas, kepimui
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kepenėles pabarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje su sviestu.
Apkepus kepenėlėms į tą pačią keptuvę sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, pievagrybius, sojos padažą ir pakepiname keletą minučių.
Galiausiai sudedame grietinę ir šiek tiek pakaitiname.
Valgome su virtais ryžiais arba makaronais.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rimutė
2017-06-08 15:04
Skanu
Lina
2013-02-24 01:37
Aciu seimininkei! Aciu Ritai uz papildoma info! Gaminau pagal abu receptus. Labai skanu!!!
Rita
2011-11-10 17:00
Aš vištienos kepenėles apkepusi dar patroškinu puode. Ant puodo dugno pritarkuoju morkų (jos suteikia švelnumą kepenėlėms) ir pripjaustau svogūnų. Ir jau tada verčiu apkeptas kepenėles ant daržovių. Patroškinusi apie 20min, užpilu grietinėlės ir dar truputį pakaitinu. Labai skanus padažas gaunasi. Valgom su bulvių koše. Siūlau pabandyti!!!
simona
2011-11-08 09:58
o priestai kepeneliu apvirti nereikia?
aurutia
2011-08-20 23:12
reiks pameginti nors labai jau lengva