Vištienos kebabas (Tavuk şiş kebap)

Vištienos kebabas (Tavuk şiş kebap)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos šlaunelių mėsa, 500 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Paprikų pasta, 1 valgomasis šaukštas
  • Džiovintas čiobrelis, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Džiovintos mėtos, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Pomidorų pasta, 1 arbatinis šaukštelis
  • Raudonosios paprikos milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišyti aliejų, paprikų ir pomidorų pastas, citrinų sultis, džiovintus čiobrelius, mėtas ir čiobrelius, druską ir juoduosius pipirus, paprikos miltelius.

  2. Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Sudėti į indą su marinatu. Gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve mažiausiai 30 min. Bet aš rekomenduoju palikti kelioms valandoms, o geriausiai per naktį.

  3. Įkaitinti keptuvę. Kepti vištieną ant vidutinės ugnies apie 15 min., apvartant mėsą. Jei naudosite grilį - tuomet suverti ant iešmelių ir kepti kaip įprastus šašlykus.

  4. Vištienos iešmelius patiekti su keptomis ar šviežiomis daržovėmis, salotomis, plovu.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą