Vištienos kebabas (Tavuk şiş kebap)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos šlaunelių mėsa, 500 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Paprikų pasta, 1 valgomasis šaukštas
- Džiovintas čiobrelis, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Džiovintos mėtos, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Pomidorų pasta, 1 arbatinis šaukštelis
- Raudonosios paprikos milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Dubenyje sumaišyti aliejų, paprikų ir pomidorų pastas, citrinų sultis, džiovintus čiobrelius, mėtas ir čiobrelius, druską ir juoduosius pipirus, paprikos miltelius.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Sudėti į indą su marinatu. Gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve mažiausiai 30 min. Bet aš rekomenduoju palikti kelioms valandoms, o geriausiai per naktį.
Įkaitinti keptuvę. Kepti vištieną ant vidutinės ugnies apie 15 min., apvartant mėsą. Jei naudosite grilį - tuomet suverti ant iešmelių ir kepti kaip įprastus šašlykus.
Vištienos iešmelius patiekti su keptomis ar šviežiomis daržovėmis, salotomis, plovu.
» Rašyti komentarą