Vištienos kaselės

Vištienos kaselės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 2 vienetai
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Prieskoniai, vištienai
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Vištienos filė supjaustyti juostelėmis, pagardinti kvapniaisiais pipirais, vištienos prieskoniais, padruskinti, jei reikia, ir palikti šaldytuve pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Imti po tris juosteles, pinti kaseles, o kad neiširtų – susmeigti mediniais smeigtukais abu galus. Kepti gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Iškepus, pagaliukus ištraukti ir patiekti su norimu garnyru. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Alina
2013-11-28 13:02
kodel nerasot kiek laiko reiktu kept?