Vištienos ir žiedinių kopūstų apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai
- Vištienos filė, 500 gramų
- Grietinėlė, 10-20 proc. riebumo, 100 mililitrų
- Sūris, 150 gramų
- Aliejus, kepinimui
- Prieskoniai, daržovėms
- Žiediniai kopūstai, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė apibarstyti druska, pipirais ir sutrintu ar smulkintu česnaku. Vištieną palikti marinuotis 30 min. Po to pakepinti keptuvėje apie 10 minučių.
Žiedinius kopūstus išskaidyti smulkesniais žiedynais. Virti pasūdytame vandenyje apie 5-6 minutes.
Į kepimo skardą sudėkite vištieną, žiedinius kopūstus, apibarstyti prieskoniais, užpilti grietinėle ir apibarstyti sūriu.
Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol sūris išsilydys ir apkepas pasidengs gražia auksine plutele.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-09-03 20:20