Vištienos ir žiedinių kopūstų apkepas

Vištienos ir žiedinių kopūstų apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Grietinėlė, 10-20 proc. riebumo, 100 mililitrų
  • Sūris, 150 gramų
  • Aliejus, kepinimui
  • Prieskoniai, daržovėms
  • Žiediniai kopūstai, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vištienos filė apibarstyti druska, pipirais ir sutrintu ar smulkintu česnaku. Vištieną palikti marinuotis 30 min. Po to pakepinti keptuvėje apie 10 minučių.
Žiedinius kopūstus išskaidyti smulkesniais žiedynais. Virti pasūdytame vandenyje apie 5-6 minutes.
Į kepimo skardą sudėkite vištieną, žiedinius kopūstus, apibarstyti prieskoniais, užpilti grietinėle ir apibarstyti sūriu.
Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol sūris išsilydys ir apkepas pasidengs gražia auksine plutele.

Receptą atsiuntė: Žaneta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vaida
2012-09-03 20:20
isbandziau, tai galiu tvirtint superinis receptukas