Vištienos ir pievagrybių pyragas

Vištienos ir pievagrybių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Paprika, milteliai, raudoni
  • Porai, 1 vienetas
  • Vištienos filė, 400 gramų
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Pienas, 4 saujos
  • Druska
  • Tešla, sluoksniuota, lakštai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Pasiruošiame dubenėlį kuriame maišysime įdarą . Smulkiai supjaustome česnaką, pakepame. Suberiame smulkiai pjaustyta vištieną(naudojau krūtinėlę). Kepame iki lengvo apskrudimo. Sudedame į dubenėlį. Tada pakepame tarkuotas morkas. Sudedame į dubenėlį. Pora supjaustome griežinėliais, pakepame, sudedame į dubenėlį. Tada kepame pievagrybius. Juos taipgi sudedame į dubenėlį. Viską gerai sumaišome. Pagardiname prieskoniais.

Iškočiojame tešlos lakštus. Dedame vieną lakštą ant skardos išklotos kepimo popieriumi. Ant to lakšto dedame trečdalį įdaro. Pabarstome sauja sūrio. Dedame kitą lakštą. Užspaudžiame kraštus. Dedame kitą trečdalį įdaro, vėl barstome sūriu. Dedame trečiąjį lakštą. Suspaudžiame kraštus. Sudedame visa likusi įdarą, užbarstome saują sūrio. Dedame paskutinį tešlos lakštą. Užspaudžiame kraštus, tada dar karta juos užspaudžiame, tik šį kartą jau su šakute. Įkaitiname orkaitę iki 215˚C. Kepame pyragą 15 minučių. Tada jį ištraukiame, apibarstome likusiu sūriu ir kepame dar 5 minutes. Skanaus!!!

Receptą atsiuntė: http://fdiscover.blogspot.com
» Rašyti komentarą
» Komentarai
violeta
2016-08-12 14:30
O kaip atmatuoti pieno 4 saujas ?
donatelo
2013-02-09 08:43
o kokia tesla -mieline ar bemiele
Aurelija
2012-05-04 22:04
Sitas pygaras po sunkios darbo dienos padare mano vyra laimingu
ilona
2011-07-12 11:38
atrodo labai skanei, bandysiu siandien gaminti ) dar aisku padaziuka ir bulvyciu. mastau tik koks padaziukas tiktu