Vištienos ir morkų kąsniukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai, malti
- Krakmolas, bylvių, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, malti, 0.5 stiklinės
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Kvapieji pipirai, malti
- Žalumynai, 2 saujos
- Vištienos faršas, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:
Svogūną, česnaką bei žalumynus gerai susmulkinti ir sudėti vištienos faršą.
Įmušti į mėsą kiaušinį, suberti krakmolą, druską, pipirus bei džiūvėsėlius ir viską gerai išmaišyti.
Morką nuskusti ir supjaustyti griežinėliais.
Kiekvieną morkos griežinėlį užsmeigti ant medinės šakutės arba pagaliuko ir apspausti paruoštu vištienos faršu.
Paruoštus kukuliukus apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Norint, kad morka būtų minkštesnė, o kukuliukai sultingesni galima patroškinti sultinyje.
Patiekti dar šiltus, bet labai skanu ir šalti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą