Vištienos ir moliūgo duetas ant patalų

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sluoksniuota tešla, 3 lapai
- Moliūgai, 300 gramų
- Vištienos filė, 250 gramų
- Feta sūris, 1 saujelė
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 1 žiupsnelis
- Prieskoniai vištienai, 1 žiupsnelis
- Rozmarinas, 1 lapas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
Taip pat iškepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir rozmarino lapeliais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-17 13:50
Atrodo skaniai
2016-10-17 09:05
Receptas lengvas ir bus skanu,kadangi riebalu nera, galima ir salta valgyti
2016-10-17 15:08