Vištienos ir krevečių vėrinukas

Vištienos ir krevečių vėrinukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 300 gramų
  • Krevetės su kevalu, 400 gramų
  • Kiaulienos šoninė, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 1
  • Džiūvėsėliai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vištieną supjaustyti kubeliais ir išmarinuoti. Krevetes išvirti ir nulupti. Viską suverti ant medinių iešmelių. Iešmelius apvolioti kiaušinio plakinyje džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje kartu su šonine (kad įsigertų kvapo).

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: simona
» Rašyti komentarą