Vištienos ir krevečių užkandis prie vyno

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogės, be kauliukų
- Imbieras, maltas, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai
- Medus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Paprika, malta, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
- Vištienos filė, 200 gramų
- Krevetės be kevalo, 200 gramų
- Druska
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Čili, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Išvalykite krevetes ir pasiruoškite marinatą: citrinos sultis sumaišykite su druska, aliejumi ir smulkintu čili pipiru. Paruoštas krevetes palaikykite valandą šiame marinate.
Vištieną supjaustykite tokio dydžio gabaliukais, kokio dydžio yra krevetės. Pasiruoškite marinatą: sumaišykite garstyčias, medų, imbiero bei paprikos miltelius ir druską su maltais pipirais. Palikite vištieną marinuotis valandai.
Kai krevetės ir vištiena išsimarinuos, sumaukite jas ir alyvuoges ant iešmelių ir kepkite grilyje maždaug 5 minutes.
Prie patiekalo labai tinka įvairūs aštresni padažai.
» Rašyti komentarą