Vištienos ir keptų paprikų drebučiai

Vištienos ir keptų paprikų drebučiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, šviežias, lapai
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, raudona, 2 vienetai
  • Paprika, žalia, 2 vienetai
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Apelsinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Brendis, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, vištienos, 1 litras
  • Prieskoniai, provanso žolelės, 1 arbatinis šaukštelis
  • Želatina, Dr.Oetker, 20 gramų
  • Ančiuviai, filė, 4 vienetai
  • Tabasko padažas, 3 lašai
Gaminimo instrukcija:

Užpilkite želatiną sultiniu ir palikite išbrinkti.
Paprikas kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol suminkštės.
Po to sudėkite paprikas į maišelį ir užrišę palaikykite 15-20 minučių - bus lengviau nulupti.
Supjaustykite paprikas juostelėmis.
Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais, provanso žolelėmis bei pipirais ir iškepkite keptuvėje.
Ištirpintą želatiną supilkite į sultinį.
Į sultinį supilkite brendį, apelsino sultis bei tabaską ir įberkite druskos, jei reikia, bei pipirų. Tirpalas turi būti aštroko skonio, nes drebučiams stingstant jis švelnėja.
Į pailgą formą įpilkite truputį tirpalo ir sustingdykite.
Sluoksniais dėkite ančiuvius, vištieną, papriką, bazilikų lapelius, kiekvieną sluoksnį užpilkite želatina ir stingdinkite.
Kai sustings, formą kelioms sekundėms panardinkite į karštą vandenį ir apverskite į lėkštę.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai
L.J.
2010-04-09 23:34
Žavėjausi šituo šedevru kitoje svetainėje,čia irgi duodu 10 balų- ir skonis ir vaizdas verti kuo geriausių komentarų