Vištienos ir bulvių apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 6 vienetai
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištienos filė
- Pienas, 250 mililitrų
- Grietinėlė, 125 mililitrai
- Sūris, tarkuotas
- Druska
- Aliejus, ar kiti riebalai kepimui
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, vištienai
Gaminimo instrukcija:
Vištieną supjaustyti kubeliais ir pagardinti prieskoniais.
Nuskustas bulves plonai supjaustyti.
Susmulkintą svogūną su tarkuota morka pakepinti keptuvėje.
Formą ištepti riebalais.
Dėti sluoksnį bulvių, ant viršaus dėti vištieną, pakepintas su svogūnais morkas, sūri ir galiausiai pabarstyti prieskoniais.
Vėl dėti bulvių sluoksnį su morkomis ir svogūnais, apibarstyti sūriu ir vėl pabarstyti prieskoniais.
Uždėti sviestą, pieną suplakti su grietinėle ir užpilti.
Kepti 185 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40-50 min., kol bulvės suminkštės.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-01 23:02
As vistiena pasidariau su adzika ir pasaka kaip skanu
2012-11-12 20:38
kad pieno ir grietineles padazas butu tirstesnis galima daryti "
ieno-triju saukstu majonezo-sauksto miltu" padaza. taip pat laaaabai rekomenduoju nepagaileti prieskoniu - kiekvienam aisku pagal skoni, bet pamatysit - bus awesome. ir trecias dalykas, jei tik norit, galit su morkom ir svogunais pakepint cesnaku, papriku, cili pipiru ar pievagrybiu. taip bus tik geriau! cheers!

2012-01-13 15:45
o kokioje temperaturoje kepti? 

2011-12-18 18:40
Labai skanus patiekalas man patiko 

2015-03-16 16:48