Vištienos iešmeliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, rudasis, 5 valgomieji šaukštai
- Krapai
- Vištienos filė, 800 gramų
- Apelsinų sultys, šviežios
- Pomidorų padažas, "Tomatas"
- Sultinys, paukštienai, 1.5 stiklinės
- Daržovės, įvairios, garnyrui, 400 gramų
- Padažas, sojų, 150 mililitrų
- Svogūnų laiškai, švieži
Gaminimo instrukcija:
Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite pailgais gabalėliais.
Į keptuvę supilkite sultinį, sojų padažą, suberkite cukrų ir kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies, kol cukrus ištirps. Pravėsusiu mišiniu apliekite vištienos gabalėlius ir palikite ne mažiau kaip valandai.
Išgriebtus iš marinato gabalėlius suverkite ant iešmelių, apšlakstykite šviežiomis apelsinų sultimis.
Grilyje kepkite apie 30 min . Patiekti su ryžiais ir daržovėmis, apibarsčius šviežiais svogūno laiškais ir krapais. Paskaninti pomidorų padažu "Tomatas".
» Rašyti komentarą