Vištienos gabaliukai migdoluose

Vištienos gabaliukai migdoluose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Česnakai, 2
  • Migdolai, trinti, 80 gramų
  • Pomidorai, minkštimas, 150 mililitrų
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus, 50 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Vištienos filė supjaustyti pailgomis juostelėmis. Apibarstyti druska ir pipirais. Pamirkyti vištienos gabaliukus iš pradžių citrinos sultyse, po to miltuose, vėliau kiaušinio plakinyje ir tada sutrintuose migdoluose.
Kepti mėsiukus įkaitintame aliejuje po 7 min. iš abiejų pusių.
Česnakus susmulkinti, sumaišyti su trintu pomidorų minkštimu, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Šį padažą patiekti su vištienos gabaliukais.

Receptą atsiuntė: Marytė
» Rašyti komentarą