Vištienos gabaliukai "Gardučiai"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, gabaliukai, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 100 mililitrų
- Prieskoniai, kepsnių, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Čili, prieskoniai, malti
- Kečupas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Padarom marinato padažą iš majonezo, kečupo, aliejaus ir prieskonių. Jame apvartom vištienos gabaliukus, po to - miltuose. Ir dedame kepti, apkepam iš abieju pusių. Aliejaus nepilame arba jei pilam, tai labai mažai. Tiekiam su bulvėmis ar ryžiais ir sviežiomis daržovėmis. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-03-30 12:38
jie nera sudeginti, gal tik nuotraukoje taip atrodo
2009-03-30 12:30
sandra viska perkepa, kaip pastebejau. Juk nesveika valgyt degesius, kepenims labai kenkia. Geriau jau kartais nedakept, negu perkepkt, kaip sakoma 

2009-03-30 00:59
nesamone visiska
2009-03-29 21:35
Matau sudeginti kotletukai gavosi.. 

2010-05-10 21:13