Vištienos filė su mocarelos sūriu ir baziliku

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, file, 240 gramų
- Prieskoniai, vištienai, 4 gramai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Sūris, Mocarela, 140 gramų
- Bazilikas, šviežias, 20 gramų
- Aliejus, 30 mililitrų
- Kvietiniai miltai, 20 gramų
- Džiūvėsėliai, 20 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Vištos krūtinėlė atskiriama nuo kaulo, per plėvelę gerai išmušama, pabarstoma ir įtrinama prieskoniais. Indelyje sumaišoma smulkintas sūris ir bazilikai, ši masė suvyniojama į vištienos riekeles. Suktinuką pavolioti miltuose, kiaušiniuose ir tuomet - džiūvesėliuose. Paruoštas suktinukas iš visų pusių apkepinamas įkaitintoje keptuvėje. Baigiama kepti konvekcinėje krosnyje 180° C temp. 10 minučių. Patiekiama su šviežių salotų garnyru, ryžiais ir sūrio padažu.
Skanaus! :)
» Rašyti komentarą