Vištienos filė šašlykai

Vištienos filė šašlykai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Taukai (kiaulių), 120 gramų
  • Vištienos filė, krūtinėlės, 2 vienetai
  • Kiaulienos šoninė, rūkyta, 100 gramų
  • Druska
  • Raudonieji pipirai, ankštiniai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vištienos filė įtrinama prieskoniais ir palaikoma šaltai.
Svogūnai supjaustomi griežinėliais, išdarinėti ankštiniai pipirai šiaudeliais, o mėsa kvadratėliais ir pamušama kūjeliu.
Ant iešmo susmeigiama pakaitomis gabaliukas vištienos, ankštinio pipiro, šoninės bei svogūno.
Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose.
Tiekiama su biria ryžių koše, raugintais agurkais, pomidorais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
asss
2012-04-29 10:24
saslykai keptuveje
MAMKE
2012-02-13 19:15
nu jau negi visai esat lietuviau nupuse...?
Edgaras
2011-06-29 07:44
Padare klaida su tais riebalais. Bet is komentaru atrodo jog apsimetat arba/ir esat biski buki. Svarbu tik pakarkset.
viktoras
2011-04-22 23:28
tai ikaitintuose riebaluose su visu iesmu kepti
(anonimas)
2010-09-22 21:38
kazkaip pelenuose nematau ikaitintu riebalu ,tik rastai apdege