Vištienos filė šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Taukai (kiaulių), 120 gramų
- Vištienos filė, krūtinėlės, 2 vienetai
- Kiaulienos šoninė, rūkyta, 100 gramų
- Druska
- Raudonieji pipirai, ankštiniai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė įtrinama prieskoniais ir palaikoma šaltai.
Svogūnai supjaustomi griežinėliais, išdarinėti ankštiniai pipirai šiaudeliais, o mėsa kvadratėliais ir pamušama kūjeliu.
Ant iešmo susmeigiama pakaitomis gabaliukas vištienos, ankštinio pipiro, šoninės bei svogūno.
Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose.
Tiekiama su biria ryžių koše, raugintais agurkais, pomidorais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-02-13 19:15
nu jau negi visai esat lietuviau nupuse...?
2011-06-29 07:44
Padare klaida su tais riebalais. Bet is komentaru atrodo jog apsimetat arba/ir esat biski buki. Svarbu tik pakarkset.
2011-04-22 23:28
tai ikaitintuose riebaluose su visu iesmu kepti




2010-09-22 21:38
kazkaip pelenuose nematau ikaitintu riebalu
,tik rastai apdege 


2012-04-29 10:24