Vištienos filė grietinėlės padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Krapai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Vištienos filė, 400 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 300 mililitrų
- Druska
- Prieskoniai, Vegeta
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustom 2x2cm kubeliais. Svogūną smulkiai supjaustom ir pakepiname aliejuje kol suminkštės. Sudedame supjaustyta paukštieną ir ant vidutinio karštumo ugnies, nuolat maišant, pakepiname apie 4-6min. Tada supilame grietinėlę. Sumažiname ugnį ir vis pamaišant leidžiame grietinėlei įkaist iki virimo. Tada pagardinam ''Vegeta'' prieskonių mišiniu ir šviežiais arba džiovintais smulkintais krapais ir dar apie 10min, pamaišant, ant silpnos ugnies, leidžiame pavirti. Tiekite kartu su virtais ryžiais. Lengva, greitai paruošiama ir labai skanu! Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-01 10:20