„Vištienos enchiladas“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Kalendra, kapota, 2 valgomieji šaukštai
- Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištiena, virta ir smulkinta, 2 stiklinės
- Jalapenai, 1 vienetas
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Tortilija, 8 vienetai
- Sūris, čederio, tarkuotas, 2 stiklinės
- Padažas, salsa, 1.5 stiklinės
- Sultys, laimo, šviežios, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Dideliame dubenyje sumaišykite išvirtą ir supjaustytą vištieną, svogūną, 1 stiklinę tarkuoto čederio sūrio, kmynus, česnaką, laimo sultis, susmulkintą jalapeno pipirą bei kalendrą.
Gautą mišinį šaukštu padalinkite ant tortilijų, suvyniokite ir sudėkite vieną šalia kitos ant kepimo skardos.
Ant viršaus sudėkite salsa padažą, apibarstykite likusiu sūriu ir kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti ant viršaus dar uždėjus grietinės, kuri šiek tiek sušvelnins skonį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-05-02 16:29