„Vištienos enchiladas“

„Vištienos enchiladas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Kalendra, kapota, 2 valgomieji šaukštai
  • Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištiena, virta ir smulkinta, 2 stiklinės
  • Jalapenai, 1 vienetas
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Tortilija, 8 vienetai
  • Sūris, čederio, tarkuotas, 2 stiklinės
  • Padažas, salsa, 1.5 stiklinės
  • Sultys, laimo, šviežios, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Dideliame dubenyje sumaišykite išvirtą ir supjaustytą vištieną, svogūną, 1 stiklinę tarkuoto čederio sūrio, kmynus, česnaką, laimo sultis, susmulkintą jalapeno pipirą bei kalendrą.
Gautą mišinį šaukštu padalinkite ant tortilijų, suvyniokite ir sudėkite vieną šalia kitos ant kepimo skardos.
Ant viršaus sudėkite salsa padažą, apibarstykite likusiu sūriu ir kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti ant viršaus dar uždėjus grietinės, kuri šiek tiek sušvelnins skonį.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Povilas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kr
2012-05-02 16:29
meksika daugiau daugiau