Vištienos dešra – Salchichon de pollo

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogės, 5 vienetai
- Bazilikas, džiovintas
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Krakmolas, bulvių, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorai, džiovinti, 5 vienetai
- Vištienos filė, 500 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
- Grietinėlė, 30%, 300 mililitrų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Kumpis, virto rūkyto Biovela, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė supjaustome, sudedame į virtuvinį smulkintuvą (blenderį), supilame grietinėlę, sudedame kiaušinių baltymus ir įdedame skiltelę česnako. Viską susmulkiname iki vientisos masės.
Į masę suberiame druską, pipirus, žoleles, mėgiamus prieskonius. Kumpį supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į vištienos masę. Ten pat sudedame pjaustytus džiovintus pomidorus, alyvuoges. Viską gerai išmaišome.
Imame dvigubą folijos lapą, ant jo dedame vištienos masę. Susukame storą vyniotinį. Folijos galus užrišame. Visą vyniotinį gerai surišame stipriu siūlu. Tada imame kepimo plėvelės, ir į ją dar įsukame dešrą, tvirtai surišame ir verdame 40 min. Išvirusią dešrytę paslėgiam ir paliekam per naktį šaltai.
» Rašyti komentarą