Vištienos, bulvių ir avinžirnių meksikietiškas "čili"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos faršas, 500 gramų
- Konservuotos pupelės, 1 skardinė, 400 gramų
- Konservuoti avinžirniai, 1 skardinė, 400 gramų
- Pomidorų tyrė, 1 skardinė
- Salsa padažas, 1 stiklinė
- Vištienos sultinys, 1 stiklinė
- Bulvės, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakai, 2 skiltelės
- Aitriosios paprikos, "Chalapos", 3 vienetai
- Malta aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kuminas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Kubeliais supjaustyti bulves, susmulkinti paprikas ir česnakus.
Pakaitinti aliejų keptuvėje. Sudėti česnakus, paprikas ir vištieną. Troškinti, nuolat maišant, kol mėsa paruduos - kad nesušoktų į gabalą, o susidarytų stambūs trupiniai.
Išvirti vištienos sultinį ir į puodą perkelti mėsą su paprikomis ir česnakais. Sudėti bulves, suberti avinžirnius ir pupeles. Pagardinti prieskoniais. Supilti padažą ir pomidorų tyrę. Gerai viską išmaišyti. Troškinti, nuolat pamaišant, kol bulvės išvirs.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-03-24 23:44