Vištienos, bulvių ir avinžirnių meksikietiškas "čili"

Vištienos, bulvių ir avinžirnių meksikietiškas "čili"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos faršas, 500 gramų
  • Konservuotos pupelės, 1 skardinė, 400 gramų
  • Konservuoti avinžirniai, 1 skardinė, 400 gramų
  • Pomidorų tyrė, 1 skardinė
  • Salsa padažas, 1 stiklinė
  • Vištienos sultinys, 1 stiklinė
  • Bulvės, 3 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Aitriosios paprikos, "Chalapos", 3 vienetai
  • Malta aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kuminas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kubeliais supjaustyti bulves, susmulkinti paprikas ir česnakus.

  2. Pakaitinti aliejų keptuvėje. Sudėti česnakus, paprikas ir vištieną. Troškinti, nuolat maišant, kol mėsa paruduos - kad nesušoktų į gabalą, o susidarytų stambūs trupiniai.

  3. Išvirti vištienos sultinį ir į puodą perkelti mėsą su paprikomis ir česnakais. Sudėti bulves, suberti avinžirnius ir pupeles. Pagardinti prieskoniais. Supilti padažą ir pomidorų tyrę. Gerai viską išmaišyti. Troškinti, nuolat pamaišant, kol bulvės išvirs.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą