Vištienos buchlama

Vištienos buchlama
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Pomidorai, 600 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Vištiena, riebi, 1 vienetas
  • Druska
  • Sviestas, 50 gramų
  • Žalumynai, petražolės, bazilikas, kalendros lapeliai (kinza), 1 sauja
  • Šparaginės pupelės, ankštys, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vištieną supjaustyti porcijomis, užpilti vandens tiek, kad būtų apsemta, užvirinti, nugriebti putas. Pusiau išvirti.
Šparaginių pupelų ankštis supjaustyti gabalais, išvirti pasūdytame vandenyje.
Svogūnus smulkiai supjaustyti, 2-3 minutes pakepinti svieste.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odelę, supjaustyti skiltelėmis, sudėti į apkepusius svogūnus ir dar 1 minutę pakepinti.
Į katilą su pusiau išvirusia vištiena sudėti paruoštas daržoves, supjaustytus žalumynus, pipirus, druską ir virti ant vidutinės ugnies, kol išvirs vištiena.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gintare
2011-03-20 19:21
Atrodo geras variantas toki pasigaminti. .
Ieva
2010-08-22 21:04
siandien gaminau si patiekalai tai patiko ir man ir mano seimai
Audra isvykus :-)
2010-06-22 14:01
jau seniai gaminau shi patiekala ir tikrai lb skanu