Vištienos blauzdelės su česnaku ispaniškai

Vištienos blauzdelės su česnaku ispaniškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištų blauzdelės, 7 vienetai
- Baltasis sausas vynas, 250 mililitrų
- Česnakai, 10 skiltelių
- Alyvuogių aliejus, kepimui
- Druska
- Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Į gilią keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus (apie 0,5 cm), įkaitiname ant vidutinės ugnies.
5 neluptas česnako skilteles sutraiškome peiliu, dedame į įkaitusį aliejų, po to sudedame vištos blauzdeles, kepiname, kol gražiai apskrunda iš abiejų pusių, apibarstome druska, pipirais.
Likusias 5 česnako skilteles nulupame ir susmulkiname.
Kai blauzdelės apskrus, sudedame susmulkintas česnako skiteles ir užpilame vynu, pamaišome. Keptuvę uždengiame dangčiu ir troškiname ant vidutinės ugnies 10 min.
Nukeliame dangtį ir dar troškiname, kartais blauzdeles pavartant, kol išgaruoja visas vynas ir apskrunda česnako gabalėliai. Patiekite su mėgstamais garnyrais ar vienas. Skanaus!
» Rašyti komentarą