Vištienos blauzdelės krapų padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Krapai, smulkinti, 1 sauja
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, laiškai, smulkinti, 1 sauja
- Vištų blauzdelės, 900 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, vištienos, 2 litrai
- Baltieji pipirai, malti, 0.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Plačiadugnėje keptuvėje įkaitinkite sviestą ir lengvai iš abiejų pusių apkepinkite vištieną. Sudėkite į lėkštę.
Keptuvėje 1 minutę pakepinkite susmulkintus svogūnų laiškus, suberkite krapus, įpilkite citrinos sultis, tuomet vėl sudėkite vištieną ir pagardinkite druska bei pipirais.
Ant blauzdelių sudėkite morkas, pilkite sultinį, sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite 40 min.
Kiaurasamčiu išgriebkite morkas ir blauzdeles, sudėkite į lėkštę.
Tuomet ištirpinkite miltus dviejuose valg. š. vandens ir maišydami supilkite į keptuvę su sultiniu. Pakaitinkite maišydami ant nedidelės ugnies, kol padažas sutirštės. Užpilkite padažą ant morkų ir vištienos.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą