Vištienos blauzdelės citrinų marinate

Vištienos šlaunelės citrinų marinate
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištų blauzdelės, 7 vienetai
- Citrinų sultys, iš maždaug 2 citrinų, 0.25 stiklinės
- Baltasis sausas vynas, 0.25 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Česnako milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Džiovintas raudonėlis, 1 valgomasis šaukštas
- Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai, 0.3 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Blauzdeles nuplauname ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
Viename inde sumaišome visus ingredientus, sudedame vištienos kulšeles ir gerai įtriname marinatu. Indą uždengiame ir dedame į šaldytuvą, marinuojame šlauneles apie porą valandų, arba galima kepti iškart.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C. Šlauneles sudedame į kepimo indą, užpilame marinatu, kepame įkaitintoje orkaitėje 35 min, po to apverčiame šlauneles, aplaistome marinatu ir dar kepame 35 min. Skanaus!
» Rašyti komentarą