Vištienos apkepas

Vištienos apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Čiobreliai
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiauliena, neriebi, 400 gramų
  • Vištiena, kulšelės, 8 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, vištienos, 600 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, iš vištų išimti kaulus, išlydyti sviestą ir pakepti mėsą 5 min. Bulves supjaustyti plonais griežinėliais, svogūnus žiedeliais. Pusę bulvių išdelioti apkepo dugne, ant jų sudėti pusę svogūnų, apibarstyti prieskoniais. Sudėti visą mėsą. Sudėti likusius svogūnus, apibarstyti prieskoniais. Ant viršaus sudėti likusias bulves. Indą uždengti folija ir 150 laipsnių orkaitėje kepti 2 val. , padidinti iki 200 laipsnių, nuimti folija ir dar pakepti 30 min.

Receptą atsiuntė: justelez
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Neringoska
2011-05-04 20:07
hmz... tai gal uzpilt jau kai ten viska sudedi... bet nesu tikra. pataisykit kas jei nusikalbu. aciu!
lauris
2011-05-04 18:06
o ka su sultiniu daryti? 600ml
virga
2010-12-26 13:51
labai skanu, pati dariusi nekarta
dalia
2010-10-26 20:34
tai jus ne mokate valgyti daryti esate seimininkes,as visada i kiaulienos farsa sumalu dar vistienos,o kaip skanu ,o jus esate blogos seimininkies ,as labai uzjauciu seimina '#039;jei turite'#039;
head shef, london
2010-10-26 19:04
kaip tai nesuderinami dalykai, kaimas ... o kaip vistienos krutinele ivyniota i plobai pjaustyta kiaulienos sonine??? Skanu ane? Taip kad nesiderk is recepto. Aciu
p.s. jei truksta ziniu, tai geriau patyleti.