Vištienos apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Čiobreliai
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiauliena, neriebi, 400 gramų
- Vištiena, kulšelės, 8 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, vištienos, 600 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, iš vištų išimti kaulus, išlydyti sviestą ir pakepti mėsą 5 min. Bulves supjaustyti plonais griežinėliais, svogūnus žiedeliais. Pusę bulvių išdelioti apkepo dugne, ant jų sudėti pusę svogūnų, apibarstyti prieskoniais. Sudėti visą mėsą. Sudėti likusius svogūnus, apibarstyti prieskoniais. Ant viršaus sudėti likusias bulves. Indą uždengti folija ir 150 laipsnių orkaitėje kepti 2 val. , padidinti iki 200 laipsnių, nuimti folija ir dar pakepti 30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-04 18:06
o ka su sultiniu daryti? 600ml
2010-12-26 13:51
labai skanu, pati dariusi nekarta



2010-10-26 20:34
tai jus ne mokate valgyti daryti esate seimininkes,as visada i kiaulienos farsa sumalu dar vistienos,o kaip skanu
,o jus esate blogos seimininkies
,as labai uzjauciu seimina '
#039;jei turite'
#039;









2010-10-26 19:04
kaip tai nesuderinami dalykai, kaimas ... o kaip vistienos krutinele ivyniota i plobai pjaustyta kiaulienos sonine??? Skanu ane? Taip kad nesiderk is recepto. Aciu 
p.s. jei truksta ziniu, tai geriau patyleti.

p.s. jei truksta ziniu, tai geriau patyleti.

2011-05-04 20:07