Vištiena tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Vištienos filė, 400 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 200 gramų
- Druska
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
- Prieskoniai, vištienos
- Baltieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Vištieną supjaustome šiaudeliais ir, pamarinuojame su prieskoniais, apie valandą palaikome šaldytuve. Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame tešloje pamirkytus vištienos gabalėlius. Iškepusią vištieną patiekiame kartu su garnyrui skirtomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-12 13:55


2018-09-09 18:36