Vištiena teriyaki padaže

Vištiena teriyaki padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 600 gramų
  • Teriyaki padažas, 60 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sezamo sėklos, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pašildyti medų ir sumaišyti su teriyaki ir pomidorų padažu, garstyčiomis ir šaukštu aliejaus.

  2. Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Mėsą sudėti į padažą, išmaišyti ir palikti valandai pasimarinuoti.

  3. Išgriebti mėsą ir nuvarvinti marinatą.

  4. Keptuvėje pakaitinti likusį aliejų, berti vištieną ir kepti, pamaišant, kol pasidengs rusva plutele. Supilti į keptuvę marinatą ir troškinti ant nestiprios ugnies, kol padažas sutirštės, apie 10 min. Pabarstyti sezamo sėklomis ir tiekti.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą