Vištiena teriyaki padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 600 gramų
- Teriyaki padažas, 60 mililitrų
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Sezamo sėklos, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Pašildyti medų ir sumaišyti su teriyaki ir pomidorų padažu, garstyčiomis ir šaukštu aliejaus.
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Mėsą sudėti į padažą, išmaišyti ir palikti valandai pasimarinuoti.
Išgriebti mėsą ir nuvarvinti marinatą.
Keptuvėje pakaitinti likusį aliejų, berti vištieną ir kepti, pamaišant, kol pasidengs rusva plutele. Supilti į keptuvę marinatą ir troškinti ant nestiprios ugnies, kol padažas sutirštės, apie 10 min. Pabarstyti sezamo sėklomis ir tiekti.
» Rašyti komentarą