Vištiena su žolelių padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Krapai, džiovinti, 1 arbatinis šaukštelis
- Ryžiai, garnyrui
- Vištienos filė, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinėlė, 30%, 200 mililitrų
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Prieskoniai, persilado, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Prieskoniai, vištienai
- Žalumynai, provanso žolelių mišinys, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė supjaustyti mažesniais gabalėliais, apibarstyti mėgstamais prieskoniais (Santa Maria vištienos prieskoniais, malta paprika, druska ar pan.) ir valandai padėti šaltai. Po to dėti į keptuvę ir pakepinti įkaitintame aliejuje. Mažesniame puodelyje užvirinti nuolat maišant grietinėlę praskiestą šiek tiek su vandeniu (iki 200 ml vandens, jei grietinėlė 30% riebumo), įdėti smulkintus krapus, persilado prieskonius, provanso žolelių mišinį, druską, pipirus, šaukštą miltų ir gerai išmaišyti. Paruoštu padažu užpilti ant apkeptų vištienos filė gabalėlių ir dar šiek tiek uždengus pakaitinti. Tiekti su ryžiais (verdant pagardintais kario prieskoniais). Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-09-24 02:34
Jei pagardinta kariu - dingsta visas skonis
2017-09-23 14:10
Labai gardu
2013-04-27 19:30
be galo skanu, jau kelis kartus gaminau ir tobula!
2017-12-27 15:20