Vištiena su vynuogėmis ir migdolais

Vištiena su vynuogėmis ir migdolais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas
  • Migdolai, 50 gramų
  • Vynuogės, žaliosios, kekėmis, 0.5 vieneto
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Grietinėlė, 35 pro. riebumo, 200 mililitrų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Prieskoniai, paukštienai
  • Karis
Gaminimo instrukcija:

Pasiruošiame vynuoges (išimame kauliukus, smulkiai supjaustome) ir migdolus (susmulkiname iki labai mažų gabalėlių). Viščiukų broilerių vidinę filė supjaustome mažais gabalėliais, pavartydami apkepame (aliejaus nereikia!) ant didelės ugnies pakol visa mėsa pabąla. Tada ugnį sumažiname iki silpnos, keptuvę uždengiame ir filė troškiname 10 min. Vėl padidiname ugnį iki vidutinės, sudedame vynuoges, migdolus, pakepame 2 min.
Supilame grietinėlę, dedame druską bei kitus prieskonius. Dar šiek tiek pakepame (kol grietinėlė beveik susigertų į filė). Patiekti su makaronais arba ryžiais.

Receptą atsiuntė: Egidija
» Rašyti komentarą